Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hulk hrozí odchodem z Petrohradu. Kvůli špatnému střídání

Petrohrad - Do Petrohradu přišel jako nejdražší ruská posila, která měla pozvednout útok ruského klubu. V ruském velkoklubu však zatím tápe, jeho příchod naopak vytvořil napjatou atmosféru. Hráči si stěžovali na jeho astronomický plat, Brazilec navíc ztratil skvělou formu z Porta. V úterním zápase Ligy mistrů Hulk po potyčce s trenérem Spallettim navíc naznačil, že jeho čas v klubu se nachýlil. "Pokud se situace s trenérem nevyřeší, možná půjdu v lednu pryč," svěřil se ruským médiím šestadvacetiletý Hulk, za něhož Petrohrad v září utratil údajně 60 milionů eur (1,5 miliardy korun).

Hulk
zdroj: ISIFA

Spalletti stáhl ze zápasu na San Siru bývalého útočníka Porta v 80. minutě, načež mu Hulk nepodal ruku. Zlost si pak fotbalista vylil ve vzrušené debatě se zbytkem realizačního týmu.

Spalletti nechtěl situaci zveličovat. "Všichni velcí hráči nereagují dobře, když jsou střídáni," řekl italský kouč. "Nejdůležitější je, že jsme vyhráli," dodal po vítězství 1:0.

Kvůli Hulkovi byla v Petrohradu napjatá atmosféra už dříve, kdy se někteří hráči dožadovali kvůli jeho lukrativní smlouvě zvýšení platu. Hlavní rebel kapitán Igor Denisov byl na měsíc přeřazen do rezervy.
(http://www.myspace.com/597586951)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články