Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

"Pár kroků" kouče Šilhavého. Z Liberce míří do Jablonce

Praha - K překvapivému přesunu dochází na severu Čech. Fotbalový Liberec by měl podle informací médií opustit trenér Jaroslav Šilhavý a posílit "sousední" Jablonec, jehož majitelem je předseda FAČR Miroslav Pelta. Šilhavý si s sebou má vzít celý svůj realizační tým. Současný kouč Jablonce Roman Skuhravý skončí.

Jaroslav Šilhavý
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Šilhavý získal s Libercem v sezoně 2011/12 mistrovský titul a v letošním ročníku Evropské ligy jej i přes problémy s kádrem dovedl až do jarních vyřazovacích bojů. Trenérovi Liberec neprodlouží smlouvu, a tak se už dohodl s Peltou - do Jablonce odejde maximálně do konce sezony, možná už dříve. "Dali jsme trenérovi Šilhavému svolení k jednání. Se Slovanem má do konce června uzavřenou smlouvu s opcí," řekl sportovní ředitel Jan Nezmar.

Deník Právo přinesl informaci, že jedním z kandidátů na brzy uvolněný post trenéra Liberce je současný kouč druholigového Varnsdorfu Zdenko Frťala. V takovém případě by pak do týmu Fotbalové národní ligy odešel právě trenér Jablonce Skuhravý, kterému se povedlo s týmem loni vyhrát domácí pohár.

Zdroj
ČT sport, deník Sport, MfD, Právo, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články