Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Horváth zůstává v Plzni minimálně do léta 2015

Plzeň - Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth prodloužil s Viktorií smlouvu do léta 2015. Osmatřicetiletý záložník tak podle očekávání oddálil konec své kariéry a pomůže úřadujícímu mistrovi i v příští sezoně.

"Jsem osobně velmi rád, že naše spojení bude pokračovat. Je to z naší strany jednoznačný signál, že Pavel je platným článkem kádru Viktorie, a jsme přesvědčeni, že jím bude i v příští sezoně. Těší mě, že prodloužení kontraktu podepsal bez jakéhokoliv zaváhání," uvedl generální manažer Viktorie Adolf Šádek v tiskovém prohlášení.

Pavel Horváth přišel do Plzně v roce 2008 ze Sparty. Předtím hrál za Jablonec, Slavii, Teplice a v zahraničí za japonské Kóbe, Galatasaray či Sporting Lisabon. V Plzni se stal lídrem a hlavní hvězdou týmu při zisku dvou titulů a byl i u dvou postupů do Ligy mistrů.

Před rokem prodloužil smlouvu s tím, že bude jeho poslední. Během sezony si to rozmyslel a rozhodl se pokračovat v kariéře. "Pro mě znamená prodloužení smlouvy především to, že zůstanu ještě o rok déle v hráčské šatně. Těším se na to, že dál budeme předvádět dobrý fotbal a že další rok můžu být v takovém týmu, jakým je Viktoria Plzeň," řekl Horváth. "Miluju fotbal a baví mě vyhrávat. Jsem ve Viktorii spokojený a neviděl jsem jediný důvod, proč neprodloužit smlouvu," dodal.

Vedle Horvátha podepsal smlouvu do léta 2015 také třetí brankář Roman Pavlík. Během zimní přestávky své kontakty prodloužili rovněž brankářská jednička Matúš Kozáčik, stoper Marián Čišovský, útočník Tomáš Wágner a záložník Daniel Kolář, který patří společně s Horváthem ke služebně nejstarším hráčům v týmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články