Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Tepličtí zatím v přípravě neprohráli, kouč Ščasný ale není zcela spokojen

Teplice - Třetí tým ligového podzimu, fotbalisté Teplic, se na jarní část soutěže připravují v kyperské Ayia Napě. Širší kádr doplněný o hráče juniorky a dvě zahraniční posily zatím neprohrál ani jedno přátelské utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Tepličtí fotbalisté se připravují na jaro na Kypru

Před odjezdem na vyhřáté pobřeží Středozemního moře Meteor Praha, Roudnici, Kladno i Příbram. Přesto trenér Ščasný není úplně spokojený. "Zápasy jsou si hodně podobné. Od začátku nás provází neproměňování šancí, ale byla to zatím první polovina přípravy, takže doufám, že se to změní," hodnotil dosavadní průběh zimní pauzy kouč Teplic.

Do mužstva se snaží prosadit jak mladí hráči z juniorky, tak estonský obránce Rode nebo slovinský reprezentační útočník Bratanovič. Kádr na jarní sezonu si Ščasný začne vybírat až po čtvrtečním přátelském utkání s Levski Sofia. Sebevědomí a dobrá nálada však hráčům nechybí. V sobotu porazili prvoligový polský celek Zaglebie Lubin 2:1. "Musíme to udržet a pohodu ještě vylepšovat, abychom na ligu byli připravení," myslí si kapitán Štěpán Vachoušek.

Tepličtí se do Čech vrátí 10. února, aby se aklimatizovali na zmrzlý domácí terén a připravili na generálku s Hradcem Králové.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články