Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Rajnoch posílil Liberec, podepsal půlroční smlouvu s opcí

Liberec - Fotbalista Jan Rajnoch vyztuží defenzivu Slovanu Liberec. Dvaatřicetiletý stoper podepsal se severočeským klubem půlroční smlouvu s opcí a v pondělí už by se měl zapojit do tréninku se svým novým týmem, který se chystá na únorový souboj s Alkmaarem v Evropské lize.

Bývalý reprezentační bek se stal v týdnu volným hráčem poté, co se dohodl na předčasném ukončení angažmá v druholigové turecké Adaně Demirspor. Už v minulých dnech řekl, že ho působení na severu Čech hodně láká.

V kádru Slovanu by měl nahradit chorvatského stopera Rénata Keliče, který nedávno přestoupil do druholigové italské Padovy. Další střední obránce a kapitán Radoslav Kováč pak v létě ze severočeského klubu odejde do Sparty Praha.

Je nám líto, video expirovalo.
Rajnoch by po návratu do Liberce měl hrát na stoperovi s Kováčem

"Honzu jsme si vytypovali jako adekvátní náhradu za Keliče a počítám, že dokáže nahradit i Radka Kováče. Oba jsou to podobní hráči s velkým přínosem na hřišti i v kabině," řekl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

"Rajnoch je vítězný typ hráče, kterého potřebujete v každém týmu. Oslovili jsme ho s nabídkou, jsem rád, že ji přijal," dodal Nezmar pro klubový web.

Rajnoch si zahraje českou ligu po více než čtyřech letech. V nejvyšší soutěži dosud působil v Bohemians 1905, Slovácku a Mladé Boleslavi. V zahraničí oblékal dres německé Chotěbuzi a tureckých klubů Ankaragücü, Sivassporu a Demirsporu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články