Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sparta odskočila Plzni, Došek vstoupil mezi kanonýry

Praha - Plzeňská Viktoria pouze remizovala s pražskou Slavií 1:1, když v závěru neproměnil její kapitán pokutový kop. Šanci odpoutat se na šest bodů v tabulce Sparta využila, když jasně zvítězila nad Duklou 3:0. Na druhou příčku se neposunuly Teplice, když nedokázaly zdolat Brno. Slovácko překvapivě porazilo Liberec 4:2, k čemuž dvěma góly pomohl útočník Libor Došek, který tak pokořil hranici sta ligových branek a vstoupil do Klubu ligových kanonýrů. Dvakrát se trefil i Tomáš Zápotočný při obratu Příbrami a výhře 3:2 nad Olomoucí.

Utkání Sparta-Dukla
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Sparta - Dukla 3:0

Sparta zaznamenala šestou výhru v nejvyšší soutěži za sebou a potvrdila i stoprocentní bilanci z domácího hřiště v sezoně. Střelecky se prosadili tři záložníci: Bořek Dočkal, Josef Hušbauer a Ladislav Krejčí.

REPORTÁŽ A ON-LINE Z UTKÁNÍ

Plzeň - Slavia 1:1

Nevýrazný výkon, neproměněná penalta a ztráta dvou bodů. Fotbalisté Plzně nezvládli duel 11. kola fotbalové ligy a se Slavií na domácím hřišti pouze remizovali 1:1. Viktoria měla v závěru šanci rozhodnout, ale kapitán Pavel Horváth neproměnil pokutový kop. Obhájce titulu tak ztratil body potřetí z posledních čtyř zápasů. Pražané naopak přerušili sérii čtyř proher v řadě.

REPORTÁŽ, VIDEA A OHLASY

Utkání Plzeň - Slavia
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Zbrojovka Brno - FK Teplice 3:2

Teplice nedokázaly využít sobotní zaváhání Plzně a Liberce a neposunuly se na druhou příčku ligové tabulky. V pondělní dohrávce nestačili Severočeši na předposlední Zbrojovku a Brnu podlehli 2:3. Skóre utkání otevřel brněnský Pavel Košťál, který nastoupil k prvnímu zápasu po více jak roční pauze. Dva góly vstřelil teplický ofenzivní tahoun Litsingi, jeho branky ale tentokrát na body nestačily. Tepličtí tak zůstávají třetí, Brno se posunulo na 13. příčku.

REPORTÁŽ A ON-LINE Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/246695-jablonec-prisel-o-vyhru-nad-boleslavi-az-v-zaveru-o-remize-rozhodl-scuk/)

Jablonec - Mladá Boleslav 1:1

Až v dvaadevadesáté minutě přišli fotbalisté Jablonce o výhru nad Mladou Boleslaví. Severočeši byli sice po většinu zápasu lepším celkem, ale o remíze 1:1 rozhodl po chybě Vošahlíka Ščuk. Jedinou branku domácích dal ještě v prvním poločase Vaněk. Po jedenáctém kole tak zůstávají Jablonečtí na šestém místě. Boleslav je na tom ještě o příčku lépe.

REPORTÁŽ A ON-LINE Z UTKÁNÍ

Ostrava - Znojmo 1:1

Jen desítky vteřin dělily fotbalisty Znojma od toho, aby dosáhli na historicky první ligovou výhru venku. Jihomoravané si však nakonec z Ostravy vezou pouze bod, když o dělbě bodů rozhodl v nastavení po rohu střídající Kukec. Baník si díky tomu protáhl minisérii bez prohry na tři utkání.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

(//sport/fotbal/246830-znojmo-sahalo-v-ostrave-po-vyhre-banik-spasil-v-zaveru-kukec/)

Příbram - Olomouc 3:2

Ještě v pětapadesáté minutě fotbalisté Příbrami prohrávali proti Sigmě 0:2, nakonec však tým, který premiérově vedl trenér Petr Čuhel, předvedl velkolepý obrat a díky dvěma brankám Zapotočného a jedné Abrahama vyhrál 3:2. Středočeši tak ukončili sérii pěti zápasů bez vítězství.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Slovácko - Liberec 4:2

Fotbalisté Slovácka porazili Slovan Liberec, když svému soupeři hned po změně stran dali tři branky. Dvě z nich zaznamenal Libor Došek, který si na své konto připsal sto ligových branek a vstoupil do Klubu ligových kanonýrů. Po deseti letech ukončilo Slovácko i nelichotivou sérii výsledků vzájemných duelů, kdy v patnácti utkáních nad Libercem nezvítězilo. Liberec se probral až za stavu 0:4, což na zvrat nestačilo.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Bohemians 1905 - Jihlava 0:0

Jihlava získala na šestý pokus venkovní bod v sezoně. Pražský nováček měl sice v Ďolíčku převahu, ale trápil se s výborným brankářem Jaromírem Blažkem i vlastní koncovkou. Vysočina prodloužila sérii bez ligové výhry na čtyři duely, "Klokani" nezvítězili potřetí za sebou.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články