Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Hubník jde do Jablonce, má zacelit mezeru po Lafatovi

Jablonec nad Nisou – Po několika odchodech míří tentokrát útočník směrem na jabloneckou Střelnici. Do Jablonce přestupuje z Olomouce Michal Hubník. Jablonec doufá, že čtyřnásobný reprezentant by mohl zacelit mezeru po Davidu Lafatovi.

Michal Hubník
zdroj: Isifa

"Dnes došlo mezi Sigmou a Baumitem k definitivní dohodě o přestupu. Nyní budou následovat jednání o délce nabídnutého kontraktu," stojí na webu Jablonce. Hubník na podzim odehrál třináct ligových zápasů, střelecky se ale neprosadil. V sezoně 2011/12 hostoval v Legii Varšava, první zahraniční angažmá mu však znepříjemnilo vážné zranění achilovky. V první lize dosud odehrál 173 utkání a vstřelil 37 gólů.

"Michal měl ve smlouvě klauzuli, podle které mohl být v případě zajímavé nabídky pro klub i pro něj uvolněn," uvedl na webu Sigmy sportovní ředitel Zdeněk Psotka.

Jablonec zatím v zimní přípravě získal Brazilce Daniela Silvu Rossiho a ofenzivního Jana Pázlera, kterého si stáhl z hostování v Dukle Praha. O totéž se pokouší v případě útočníka Mariána Kováře ze Slovácka. Naopak sever Čech opustili Lafata a další ofenzivní opora Jan Kovařík, jenž zamířil do Plzně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články