Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čerstvý otec Long chce proti Spartě slavit postup

Praha - Minulý týden se stal potřetí otcem a teď by útočník Shane Long na šťastné období rád navázal postupem do vyřazovací části Evropské ligy. Na Letné však podle něj nečeká fotbalisty Southamptonu nic snadného, protože Sparta je nyní úplně jiným týmem, než když v září na úvod skupiny prohrála v Anglii 0:3. Podrobný on-line textový přenos z utkání sledujte na webu ctsport.cz od 19:00.

Shane Long
zdroj: ČTK/AP

Long se stal otcem potřetí, vedle čerstvě narozeného syna Jaxe má také dcery Teigan a Erin. "První dítě jsem měl ve 23 letech, takže už jsem na to zvyklý. Ale nejhezčí je, že se můžete vrátit k rodině a můžete s nimi zapomenout na fotbal a všechny starosti," řekl irský reprezentant.

Southampton si v úvodním utkání skupiny se Spartou bez problémů poradil 3:0 a letenský celek tehdy rozhodně nevypadal jako čtvrtfinalista minulého ročníku Evropské ligy nebo adept na postup. Pak však Sparta porazila Inter Milán 3:1 a dvě kola před koncem vede tabulku o dva body před anglickým klubem.

"Je to úplně jiný tým než v prvním zápase. Vítězství jim dodalo sebevědomí a pro nás to bude těžká zkouška," uvedl Long. "Ale věřím, že máme na to vyhrát. Takže nevidím důvod, proč bychom nemohli zvítězit v obou zbývajících zápasech a postoupit z prvního místa," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články