Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Slavia si podle Škody i Bílka může do odvety s Riem Ave věřit

Praha - Útočník Milan Škoda vzal domácí remízu Slavie z úvodního utkání 3. předkola Evropské ligy s portugalským týmem Rio Ave na sebe. Po bezbrankovém výsledku řekl, že utkání nezvládl v koncovce. Pražané si však mohou podle Škody do odvety věřit, šance na postup jsou padesát na padesát, míní slávistický forvard. Jiří Bílek si myslí, že výsledek je hratelný. Soupeř podle něj není nepřekonatelný a sám věří, že se jeho tým v Portugalsku prosadí.

Sport
zdroj: ČT4

"Cítím se moc špatně, těch šancí jsem měl dost," řekl Škoda. Vyčítal si hlavně hlavičku po centru Levana Keniji ze 74. minuty, kterou zlikvidoval brankář Cássio. "Já jsem se soustředil, protože to letělo vysoko, abych hlavně trefil bránu, abych to nepodskočil nebo tak," uvedl český reprezentant.

Brankář podle něj předvedl dobrý zákrok. "Asi to vytáhnul dobře. On se rychle přesunul a chytil to, ale když to vezmu zpětně, víc než půlka brány byla volná," vyčítal si. Pět minut před pauzou Škoda skóroval, ale sudí gól neuznali kvůli odstrčení obránce. "Já si myslím, že to faul nebyl, šel jsem do něj tělem, jen jsem si udělal prostor. Že bych ho nějak strčil, to vůbec," uvedl Škoda.

Bezbranková remíza podle Škody není do odvety nejhorší. "Protože jsme nedostali gól. Ale po tom, kolik těch šancí jsme měli, nás samozřejmě mrzí, že jsme nevyhráli," řekl. Zápas v Portugalsku bude vypadat podobně, míní Škoda. "Oni se budou snažit držet balon, asi se víc tlačit do koncovky, tentokrát hráli tak po vápno. Věřit si můžeme," uvedl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Rio Ave

"Měli jsme o nich zprávy, že hrají přes střed hřiště a že po stranách jsou zranitelní. To se potvrdilo. Jde to proti nim hrát. Není to žádná Barcelona. Je to hratelné," řekl Bílek. "Je dobře, že jsme gól nedostali, ale je chyba, že jsme nic nedali. Takhle musíme skórovat na jejich hřišti," hodnotil výsledek.

Mrzelo ho, že Slavia nevyužila hned několik šancí. "Oni měli jen střely z dálky, i když také nebezpečné. My jsme hráli, co jsme chtěli, ale je škoda, že jsme něco nedali. Strašně moc jsme chtěli, ale nic tam nespadlo," litoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Uhrin ml.: Pevně věřím, že to dotáhneme do úspěšného konce
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články