Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Vratislav ožila Eurem. Čeští fanoušci zaplavili ulice

Vratislav - Dnešním dnem začíná fotbalové Euro, k prvním utkáním nastupují všechny čtyři celky skupiny A. Fanoušci se dočkali, mistrovstvím ožily polská a ukrajinská města. Vratislav zažívá nápor fanoušků, v ulicích se procházejí vlajkonoši všech týmů skupiny. Do Polska dorazily i stovky českých fanoušků, kteří se připravují na dnešní zápas.

Čeští fanoušci ve Vratislavi
zdroj: ČT24

Během čtvrtka do Vratislavi najížděli ruští příznivci, dnes už jejich převahu vyrovnali Češi, kteří do Polska většinou jezdí zpoza hranic jen na otočku. Dávno před večerním zápasem s Ruskem obsadili střed historického města, kde během Eura vznikla velká fanzóna.

"Češi, Češi... Tak jsme mistři no a cooo," bouřili fandové nad sklenicemi, zatímco Rusové si nic nedělali z toho, když si na ulici přihnuli z láhve vodky. Příznivci Ruska chodili těsně kolem nich, ale k žádným rozbrojům nedocházelo. Ani v přeplněných tramvajích, v nichž se fandové už čtyři hodiny před večerním duelem přesouvali z centra k Městskému stadionu, dějišti večerní bitvy. Na silnicích se proháněla auta s ruskými značkami a z otevřených okének vlály ruské zástavy.

Fanoušci ve Vratislavi
zdroj: ČT24
Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalové mistrovství EURO 2012 začalo
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články