Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Dražší pivo, speciální kemp. Fanoušci se chystají na ME

Praha - Fotbaloví fanoušci, kteří vyrazí podpořit národní tým na mistrovství Evropy, mohou ve Vratislavi využít služeb speciálního kempu, který pro ně připravil oficiální fanclub české reprezentace. Cena ubytování vyjde na 950 korun za noc, pro členy fanclubu 750 korun. Rozpočet ale padne i na dopravu nebo jídlo.

Euro 2012
zdroj: ČT24

Zábavní kemp v jihozápadní části Vratislavi nedaleko stadionu nabízí prostor pro 5 000 stanů. Před zápasy i po nich bude připraveno zázemí pro české DJ a české kapely, čepovat se bude české pivo.

"Jsme připravení splnit nejdivočejší sny fotbalových fanoušků, kteří přijedou do Vratislavi podpořit naše fotbalisty. Už od první chvíle hosté zažijí intenzivní atmosféru fotbalového šílenství, nejlepší péči, atraktivní podání skvělé zábavy a prvotřídní pohostinnost," řekl předseda fanclubu Bohumír Vojtovič.

Čím blíže fanoušci stadionu budou, tím dráž se nají. Oběd lze pořídit v přepočtu za 150 korun, půl litr piva za zhruba pádesátikorunu. Platí se zlotými, ale v některých restauracích možná přijmou i koruny anebo eura.

Ve Vratislavi jsou připravena parkoviště pro osm tisíc aut. Speciálními autobusovými linkami S1 a S2 a tramvajovými T1 a T2 se lidé dostanou přímo na stadion. V den zápasu fanoušci s lístkem na stadion jezdí zadarmo.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Miroslava Karase

Vyplatí se cestovat i taxíkem - průměrná cena za kilometr je v přepočtu 15 korun. Objednávka přes telefon je jistější. Naopak vozy, na nichž chybí jméno nebo telefon taxi služby, patří k těm podvodným.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články