Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Střídání stráží na Strahově. Generálním sekretářem FAČR je Pauly, nahradí Řepku

Novým generálním sekretářem Fotbalové asociace ČR byl výkonným výborem zvolen dosavadní šéf právního oddělení Jan Pauly. Nahradí Rudolfa Řepku, který opouští post po jedenácti letech.

"Je na místě poděkovat Rudovi za velký objem i úroveň práce, kterou zde po dlouhou dobu odváděl, a popřát mu vše nejlepší do jeho dalšího života i kariéry," uvedl předseda asociace Martin Malík.

Po Řepkovi se funkce generálního sekretáře ujme dosavadní vedoucí Kanceláře předsedy VV FAČR a ředitel Právního oddělení FAČR Pauly. Ten působí také jako člen statutárních a dozorčích orgánů dceřiných subjektů FAČR a odborných komisí VV FAČR. 

"V asociaci jsem téměř pět let a pevně doufám, že mně řada různých pracovních zkušeností dodala už patřičnou orientaci v její struktuře, což považuji za naprostou nezbytnost," uvedl Pauly, jenž jako vedoucí Kanceláře předsedy VV FAČR absolvoval letos všechny oficiální zahraniční cesty včetně kongresu FIFA či schůzek s předsedy FIFA a UEFA.

Pauly absolvoval v roce 2012 Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni a o rok později získal na Právnické fakultě Univerzity Karlovy akademický titul JUDr. Na obou fakultách dnes Pauly působí také jako kantor. V lednu 2014 nastoupil jako člen Legislativně-právního oddělení FAČR, v jejíchž strukturách působí dosud.

Zdroj
ČTK, fotbal.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články