Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Vyprodáno! Rosického rozlučka se odehraje před plnou Letnou

Do hvězdné rozlučky Tomáše Rosického s fotbalovou kariérou ještě zbývá více než měsíc, ale už nyní je jasno, že pražská Letná bude na zápas vyprodaná. V poledne odstartoval volný prodej vstupenek a fanoušci si je rozebrali během několika desítek minut. Zápas se odehraje 9. června.

Tomáš Rosický se raduje z gólu
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Překvapilo mě, jak rychle byly vstupenky vyprodány. Jsem za to moc rád a už se na vyprodanou Letnou moc těším," uvedl Rosický, který ukončil kariéru v zimě a nyní působí ve vedení Sparty.

"Mezi fanoušky bylo celkem distribuováno přes 15 tisíc vstupenek, zbytek kapacity bude využit pro samotné hráče a partnery akce. Právě plánované aktivace a soutěže obchodních partnerů budou v následujících týdnech jedinou šancí, jak dodatečné vstupenky získat," doplnil šéf týmu organizátorů rozlučky Tomáš Křivda.

Rozlučkový zápas bude mít na Letné výkop v 17:00 a slibuje hvězdné obsazení. Výběr složený převážně z Rosického někdejších spoluhráčů z reprezentace se utká s osobnostmi světového fotbalu z jeho bývalých zahraničních působišť Arsenalu a Dortmundu. Dorazit by mohli například Cesc Fábregas či trenér Arséne Wenger. Český výběr by měl vést legendární kouč Karel Brückner.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články