Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Síla jména. Beckham si hrál s legem a stavebnici zvýšil prodej

Londýn - Anglický fotbalista a bývalý záložník Manchesteru United a Realu Madrid David Beckham opět ukázal, že na co sáhne, promění ve zlato. Záložník Los Angeles Galaxy nedávno prozradil, že si na dovolené v Itálii hrál se stavebnicí Lego. Pětatřicetiletý záložník se sice proslavil obstřelováním zdí, a ne jejich stavěním, s legem mu to však prý jde náramně. Dlouhou chvíli si krátil skládáním slavného paláce Tádž Mahal a díky jeho slovům pak prodejnost stavebnice obsahující 5 922 kostiček stoupla o 663 procent.

Podle britského deníku The Sun byl Beckham za odměnu pozván do továrny v Dánsku, aby viděl, jak se stavebnice vyrábí. Mohl by tam narazit i na vlastní figurky, kterých se spolu s manželkou a bývalou zpěvačkou dívčí skupiny Spice Girls Victorií dočkal předloni při 30. výročí narozenin figurek Lego. 

Beckham tak opět dokázal, že ne nadarmo je podle magazínu Forbes nejlépe vydělávajícím fotbalistou světa. Například před třemi lety se po turné Galaxy na Novém Zélandu vydražila jeho láhev nedopité koly za neuvěřitelných pět tisíc novozélandských dolarů (zhruba 70 000 korun).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články