Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Ústí podlehlo Mladé Boleslavi 0:2, Ostrava v Příbrami jen remizovala

Praha - Fotbalisté Ústí nad Labem zaplatili při svém prvním ligovém vystoupení nováčkovskou daň a v teplickém exilu podlehli v úvodním kole sezony Mladé Boleslavi 0:2, přestože měli hlavně v první půli optickou převahu. Zkušenější hosty dostal ve 26. minutě do vedení po nečekaně rozehraném přímém kopu Sylvestre, druhý gól si dali Severočeši sami poté, co si Polák v 57. minutě srazil míč do vlastní sítě. Jeho spoluhráč Valenta potom neproměnil penaltu.

Fotbalisté Ostravy zahájili sezonu bezbrankovou remízou v Příbrami a stejně jako v posledním kole minulého ročníku si odvezli od Litavky pouze bod. Baník v Příbrami nedokázal vyhrát popáté za sebou. Na fanoušky dohlížela po loňských zkušenostech policie. Přítomni byli i těžkooděnci a psovodi. Zadrženi byli dva fanoušci, kteří demolovali dopravní značení, a dva podnapilí příznivci Baníku byli odvezeni na záchytku. K větším incidentům však nedošlo.

Liberci nepomohl k výhře ani Štajner

Fotbalisté Českých Budějovic remizovali s Libercem bez branek. Slovanu nepomohl k vítězství ani zkušený Jiří Štajner, který se dnes příliš neprosadil. V závěru měli blíž k výhře Jihočeši, ale Ondráška v největší šanci vychytal hostující brankář Bičík.

Olomouci obrat ve skóre na vítězství nestačil

Fotbalisté Plzně vstoupili do nového ligového ročníku remízou 2:2 s Olomoucí. Domácí poslal v závěru první půle do vedení z penalty Horváth, hosté po pauze otočili skóre díky Šultesovi a Janotkovi, ale vedení jim vydrželo jen pár chvil. Deset minut před koncem se totiž Janotka trefil i do vlastní sítě. Ve 27. vzájemném souboji se zrodila teprve čtvrtá remíza.

Výsledky Gambrinus ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články