Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Na Slovensku hrozí, že nezačne fotbalová liga

Bratislava - Nová sezona slovenské fotbalové ligy má odstartovat už za týden, nyní však hrozí, že se tak nakonec nestane. Podle deníku Šport totiž kluby nedostaly vyplacené některé finanční závazky. Stále navíc není podepsaná smlouva mezi Unií ligových klubů (ÚLK), slovenským svazem a marketingovým partnerem UFA Sports. "Snažili jsme se v průběhu posledního půlroku o vzniklých problémech intenzivně jednat. Zůstalo ale jen u slibů," uvedl prezident ÚLK Karol Belaník.

"Na základě toho jsme se rozhodli na zasedání ÚLK, že pokud nebudou brzy záležitosti urovnané, první kolo dvou nejvyšších fotbalových soutěží nezačne," dodal Belaník.

Všechny zúčastněné strany prý mají zájem na tom celou záležitost co nejrychleji urovnat. "Rozhodně by nebylo dobré, kdyby se to natahovalo. Naším záměrem je to rychle vyřešit," dodal Belaník. "Věřím, že najdou společnou řeč. Neumím si představit, jaké následky by to mělo, kdyby liga nezačala. A jak by na to reagovali fanoušci. Jsem optimista a věřím, že se hrát bude," doplnil ředitel mistrovské Žiliny Jozef Michalko.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články