Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Teplice deklasovaly Kladno 5:0

Praha – Fotbalisté Teplic se dál drží ve hře o titul. V dnešním zápase 27. kola smetli Kladno 5:0 a dotáhli se bod za vedoucí Ostravu se Spartou. Kladno přitom nezačalo špatně, jenže jeho šance vychytal brankář Slavík, a pak už se zápas pomalu změnil v teplickou exhibici. Dvakrát se trefil Vachoušek, po jednom gólu přidali Rosa, Stožický a Kalivoda. Kladno bude muset o záchranu bojovat až do konce. Informace najdete také na serveru fotbalživě.cz.

V prvním dnešním duelu fotbalisté Bohemians 1905 remizovali s Libercem 1:1. Hosté z Vršovic sahali po Bálkově trefě z úvodu druhé půle po třech bodech, ale třináct minut před koncem o výhru přišli, když hlavou srovnal Kelič. Slovan díky remíze 1:1 poskočil nejméně do neděle na deváté místo, "Klokani" si připsali cenný bod v boji o definitivu záchrany.

Reportáž z utkání Liberec - Bohemians 1905 sledujte zde.

Reportáž z utkání Brno - Plzeň sledujte zde.

Reportáž z utkání Teplice - Kladno sledujte zde.

Fotbalistům Brna se podařilo vyrovnávací brankou Dostálka v poslední minutě zápasu uhrát remízu s Plzní 2:2, a tím ukončili sérii pěti zápasů bez bodového zisku. Brňané sice vedli od 12. minuty brankou Rabušice, aktivnější Plzeň však góly Rezka a Koláře výsledek otočila. Na obou brankách měl finální přihrávkou podíl Horváth. Finalista Poháru ČMFS Plzeň už v šestém ligovém zápase nevyhrála.

Výsledky 27. kola Gambrinus ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy