Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Střížkovští Bohemians mění před bojem o záchranu kádr

Praha - Výraznými změnami prochází kádr fotbalistů Bohemians Praha, kteří po podzimní sezoně uzavírají prvoligovou tabulku. Už před týdnem se Střížkovští rozešli s kapitánem Davidem Zoubkem a zkušeným bekem Miroslavem Obermajerem a odešli také hráči, kterým v klubu skončilo hostování. Jejich pozice by měly zaujmout nové akvizice, jimiž se Bohemians hodlají vyzbrojit na boj o záchranu.

Na soustředění do Senohrab s týmem odjeli tři testování hráči, mezi nimi i útočník Michal Pospíšil. Mistr Evropy do 21 let z roku 2002 na jaře skončil ve Viktorii Žižkov a půl roku nikde nehrál. Vedle Pospíšila zkoušejí Pražané také brankáře Petra Kratochvíla z Jiren a chorvatského zadáka Emira Muliče. Z hostování se do Bohemians vrátilo kvarteto Marek Smola, Josef Galbavý a mladí Jiří Chrdle s Petrem Jandou.

Skončili Zoubek i Obermajer

Kouč Jaromír Jindráček už nemůže počítat se zkušeným Zoubkem, který na podzim nosil kapitánskou pásku, ale před týdnem v Bohemians nečekaně skončil. "Bylo to pro mě veliké překvapení. Nerad bych se k tomu vyjadřoval, je to mezi Davidem a vedením," řekl Jindráček. 

Kádr potkaly i další odchody. Spolu se Zoubkem se na konci prosince rozloučil s Bohemians také bek Obermajer, obránce Pavel Grznár sice s mužstvem zatím zůstává, ale má svolení hledat si nové angažmá. Z hostování v pražském klubu se vrátili zpět do svých mateřských celků Jakub Podaný, Jan Halama, Jakub Heidenreich a dvojice mladoboleslavských hráčů Petr Mach a Jaroslav Dittrich.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články