Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Skandál v Chelsea: Terry vzal úplatek

Londýn - Kapitán fotbalistů Chelsea a anglické reprezentace, obránce John Terry, se zapletl do pořádného maléru. Reportéry bulvárního deníku News of the World totiž za úplatek provedl tréninkovým centrem známého londýnského klubu. Trenér Carlo Ancelotti se už nechal slyšet, že Terrymu důvěřuje s tím, že neudělal nic špatného.

Reportéři britského deníku za návštěvu tréninkového centra Chelsea, kam se normální člověk v životě nepodívá, zaplatili 10 tisíc liber (přibližně 300 tisíc korun). Roli prostředníka sehrál překupník fotbalových lístků Tony Bruce, kromně jiného i Terryho kamarád. Tomu poté předal podíl na výdělku – osm tisíc liber. Ty pak údajně poslal na dětskou charitu.

Podle Bruce však není Terry žádnou výjimkou. Podobné prohlídky se prý dají domluvit také s fotbalisty Manchesteru United, Liverpoolu či Arsenalu.

Trenér Carlo Ancelotti svému svěřenci stoprocentně věří. "Klub, já i hráči plně Johnovi důvěřují. Nic z toho, co se o něm napsalo, není pravda," uvedl italský trenér. "Řekl mi, že neudělal nic špatného, a já s tím souhlasím," doplnil Ancelotti.

Reportéři deníku News of the World se do povědomí fotbalových fanoušků před několika měsíci zapsali odhalením českého fotbalisty Romana Bednáře, který si od dealera kupoval kokain a marihuanu. Útočník týmu West Bromwich Albion zaplatil milionovou pokutu a několik měsíců byl vyřazen ze hry.

V květnu pak bulvární novináře propašoval řidič britské královny Alžběty II. do Buckinghamského paláce. List mu zaplatil 1000 liber. Řidič byl následně propuštěn a v paláci zvýšena bezpečnost.

Carlo Ancelotti
zdroj: ČTK
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články