Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Lékař národního týmu měl v péči pět reprezentantů

Al-Ajn - Za patnáct let svého působení u fotbalové reprezentace nepamatuje lékař týmu Petr Krejčí, že by po jednom zápase mělo tolik hráčů zdravotní problémy jako po souboji se Spojenými arabskými emiráty. V péči měl pět fotbalistů. Potíže tří z nich měly přitom původ přímo v nedělním utkání. Do zápasu nemohli nastoupit Ondřej Kušnír a Mário Holek. Pondělní trénink už oba absolvovali. Krejčí věří, že se většina hráčů dá na středeční zápas s Ázerbájdžánem do pořádku.

V utkání proti Spojeným arabským emirátům utrpěli šrámy Daniel Pudil, Michal Papadopulos a Roman Hubník. Posledně jmenovaný sparťanský obránce si přivodil velmi kuriózní zranění.

"Natáhl si hýžďový sval, což je ve fotbale dost vzácné zranění. Kušnírovi trochu oteklo koleno a rozhodneme zítra na tréninku, jestli bude nebo nebude hrát," uvedl lékař národního týmu Petr Krejčí.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentační trénink po utkání se SAE

U Mária Holka je výhled optimističtější. "Měl natažený přitahovač stehenního svalu, dnes už trénoval a bude zřejmě schopen ve středu hrát," sdělil Krejčí. Hůř na tom je útočník Michal Papadopulos, jehož kotník utrpěl v souboji s protihráčem výraznější újmu. "On sám je hodně nabuzený a věří, že nastoupí. Ovšem my jsme s prognózami opatrnější," dodal reprezentační lékař.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články