Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Disciplinární komise FIFA bude řešit Maradonův výbuch

Káhira - Disciplinární komise mezinárodní federace FIFA se začne zabývat chováním trenéra Argentiny Diega Maradony po středečním vítězném utkání kvalifikace mistrovství světa v Uruguayi. Jeden z nejlepších fotbalistů historie po zápase, kterým si jeho svěřenci zajistili postup na šampionát, v živém televizním rozhovoru počastoval vulgárními výrazy své kritiky a novináře.

"Zprávy, které jsme zatím dostali, nám nedávají jinou možnost než požádat disciplinární komisi FIFA, aby zahájila vyšetřování případu trenéra Diega Armanda Maradony," uvedl dnes prezident FIFA Sepp Blatter v Egyptě na mistrovství světa hráčů do 20 let.

Fanoušci: Maradona na kouče nároďáku nemá

Devětačtyřicetiletý Maradona, jenž v roce 1986 dovedl jako kapitán Argentinu k druhému a dosud poslednímu titulu mistrů světa, je od svého příchodu na lavičku reprezentace pod enormním tlakem. Po sérii špatných výsledků, z nichž vyčnívaly debakl 1:6 v Bolívii a domácí porážka 1:3 od rivala Brazílie, si Argentinci zajistili postup na MS až díky vydřeným výhrám v posledních dvou zápasech. 

I tak si podle výzkumu veřejného mínění většina fanoušků myslí, že Maradona ještě do role kouče národního mužstva nedorostl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články