Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Fotbalisté poprvé trénovali, Svěrkošův start je ohrožen

Kunice - Dopoledne regenerace, odpoledne lehký trénink v nedalekých Kunicích. Spíše odpočinkový byl druhý den přípravy české fotbalové reprezentace, která se chystá v zámeckém hotelu na Štiříně na kvalifikační zápasy proti Polsku a Severnímu Irsku. Není vyloučeno, že nejméně v prvním z nich bude týmu chybět útočník Václav Svěrkoš, kterého trápí nespecifikované zranění.

Trenér Ivan Hašek po tréninku přiznal, že je v ohrožení start Svěrkoše, který dorazil na pondělní sraz se zraněním, jehož povahu ale vedení týmu nechtělo prozradit. Hašek avizoval, že čtyři hráči mají drobné potíže, ale útočník Sochaux je na tom prý nejhůře.

"U ostatních šlo spíše o nachlazení či drobné následky ligových utkání, jen u Svěrkoše to zatím nevypadá příliš dobře a není jisté, zda bude v pořádku," řekl po tréninku.

Je nám líto, video expirovalo.
Trénink české fotbalové reprezentace

Jinak kouč zatím plní předsevzetí, že hráče nebude v týdnu příliš namáhat. "V současné době jsou v takovém zatížení, že potřebují spíše regenerovat. Zítra už nás ale čeká ostřejší den s dvěma tréninky, vpodvečer budeme na Letné mít taktický nácvik," prohlásil reprezentační kouč, který dopoledne povolal do mužstva útočníka Michala Papadopulose.

Také tento fotbalista nizozemského Heerenveenu vyběhl vpodvečer k tréninku, který však byl pro některé hráče velmi krátký. Fotbalisté, kteří hráli své ligové zápasy v neděli nebo v pondělí, po půlhodině zamířili do autobusu a vydali se předčasně do hotelu. Na trávníku ve společnosti trenérů zůstala jen šestice hráčů a oba brankáři, kteří naopak pod vedením Jana Stejskala absolvovali tvrdou přípravu.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články