Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Do reprezentace byl dodatečně povolán útočník Papadopulos

Štiřín/Kunice (u Prahy) - Trenér fotbalové reprezentace Ivan Hašek dodatečně povolal na dva nadcházející kvalifikační zápasy s Polskem a Severním Irskem útočníka Michala Papadopulose z nizozemského Heerenveenu. O nominaci informoval mluvčí reprezentace Petr Svěcený. Papadopulos už absolvoval dnešní odpolední trénink v Kunicích.

"Typologicky se nám takový hráč do pokutového území hodil. Navíc je to žolík, který může naskočit do zápasu a ihned se do něj zapojit," uvedl Hašek. Ten prý už neuvažuje o tom, že by tým doplnil o dalšího hráče, pokud se ovšem někdo nezraní. Zdravotní problémy má například útočník Sochaux Václav Svěrkoš.

Hašek už na pondělním srazu národního týmu avizoval, že ještě jednoho či dva hráče povolá, čekal jen na výkony případných adeptů v pondělním derby Slavia-Sparta. Nakonec se ale rozhodl pro dalšího legionáře Papadopulose, který má na kontě pouze jeden reprezentační start. Dosud nastoupil jen v závěru loňského přípravného duelu v Anglii.

Papadopulos tak bude následovat svého klubového spoluhráče Michala Švece, jenž se premiérově na reprezentačním srazu objevil už v pondělí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články