Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Místo zraněného Poláka povolal trenér Hašek Kováče

Praha - Trenér české fotbalové reprezentace Ivan Hašek dnes povolal místo zraněného Jana Poláka z Anderlechtu na kvalifikační dvojzápas proti Slovensku a San Marinu dodatečně Radoslava Kováče z West Hamu United. Řekl to mluvčí fotbalového svazu Petr Svěcený. Polák si v nedělním zápase belgické ligy proti Standardu Lutych poranil kolenní vazy a podle belgických médií ho to může vyřadit ze hry na delší dobu.

Kováč nechyběl u žádné významné reprezentační akce v posledních letech a v Haškově nominaci byl na seznamu náhradníků. V jednadvacetičlenném výběru se neobjevil jen kvůli menšímu zápasovému vytížení po nedávném přestupu do West Hamu United. Během léta se musel vrátit z hostování v anglickém klubu zpět do Spartaku Moskva a kluby se dlouho nemohly na prodloužení Kováčova působení v Londýně domluvit. Definitivně přestoupil 10. srpna.

Devětadvacetiletý fotbalista má na svém kontě třicet reprezentačních startů, dvakrát se zapsal mezi střelce. Naposledy hrál v dubnovém kvalifikačním utkání proti Slovensku, v něm nastoupil v základní sestavě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články