Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Zklamaný teplický šéf Hrdlička slibuje změny

Tel Aviv - Rychlé vyřazení teplických fotbalistů z pohárové Evropy zřejmě nezůstane bez následků. Ředitel klubu František Hrdlička bezprostředně po čtvrtečním zápase v Tel Avivu řekl, že do poloviny září, kdy v tuzemsku končí přestupní termín, plánuje udělat v kádru několik změn. "Ale není to jen kvůli tomu, že se nyní nepostoupilo v poháru. Každopádně někteří hráči skončí. Měli dost šancí se tady ukázat, ale ne vždy se to povedlo. Takže budeme muset sáhnout k nějakému řezu a mužstvo zkusíme oživit," prohlásil Hrdlička.

Teplice vyřazením s Tel Avivem přišly o základní prémii 26 milionů korun a o šanci tuhle sumu ještě zvýšit v zápasech ve skupině. Pro klub s ročním rozpočtem kolem 80 milionů to není zanedbatelná ztráta. "Ale také to pro nás rozhodně není žádná katastrofa, rozpočet máme zajištěný a tohle by byl spíš bonus navíc. Ale samozřejmě by nám to pomohlo při shánění nových posil," řekl Hrdlička.

Bez milionů z Evropské ligy budou nákupní možnosti Teplic omezenější, přesto by ředitel klubu na Stínadla rád přivedl některého ze slávistických záložníků - Marka Jarolíma, Ladislava Volešáka, nebo ostravského ofenzivního hráče Tomáše Mičolu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články