Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

V nominaci fotbalové jednadvacítky chybí Morávek

Praha - V nominaci fotbalové reprezentace do 21 let pro dvě utkání kvalifikace mistrovství Evropy se Severním Irskem a Německem chybí Jan Morávek ze Schalke. Nevešel se mezi třiadvacet hráčů, které dnes nominoval trenér Jakub Dovalil. Se Severním Irskem bude hrát jednadvacítka v pátek 4. září v Jablonci, s Německem v úterý 8. září ve Wiesbadenu.

Morávek v Schalke nenastupuje a Dovalil po vzájemné dohodě rozhodl, že pro něj bude nyní nejlepší, aby trénoval v klubu. "Honza byl s námi sice na Islandu, ale v současné situaci je to pro něj lepší varianta. Měsíc nehrál soutěžní zápas a budeme ho potřebovat dokonale připraveného na mistrovství světa dvacítek, kde začne příprava co nevidět," vysvětlil Dovalil, který je trenérem obou výběrů.

Do týmu se naopak vracejí po zranění Adam Hloušek, Ondřej Mazuch a také Radim Řezník. "V jeho případě to je po devíti měsících absence, což je určitě potěšující zpráva," připomněl Dovalil pauzu jednoho z klíčových hráčů defenzivy způsobenou listopadovou operací utrženého vazu v koleně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články