Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Řepka do Atén poletí, ale o jeho startu se rozhodne až v úterý

Praha - Klíčový obránce fotbalové Sparty Praha Tomáš Řepka, který si v pátečním ligovém duelu proti Bohemians 1905 přivodil svalové zranění, v pondělí se svými spoluhráči do Atén k odvetnému utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Panathinaikosu odcestuje. Jeho start v zápase je však dál nejistý. Řepka neabsolvoval sobotní ani dnešní trénink a o tom, jestli v Řecku nastoupí, se rozhodne až těsně před zápasem.

"Tomáš o víkendu podstoupil vyšetření, která sice neodhalila vážnější zranění, ale měl jen individuální přípravu," řekl mluvčí Sparty Ondřej Kasík. Lékařský tým Sparty dělá všechno pro to, aby byl Řepka proti Panathinaikosu k dispozici, protože na něm stojí defenziva letenského celku. V utkání s řeckým soupeřem skluzem zabránil Cissému v jistém gólu, navíc byl jistý v dirigování obrany a osobních soubojích.

Pětatřicetiletý stoper se zranil těsně před koncem pátečního bezbrankového utkání s Bohemians 1905, když upadl po nevinném souboji s útočníkem Martinem Nešporem. Pokud by nenastoupil, mohl by na jeho místě zaskočit rakouský zadák Niklas Hoheneder, letní posila z Lince. Sparta bude chtít v Aténách dotáhnout do konce dobře rozehraný souboj s Panathinaikosem, nad kterým v úterý doma zvítězila 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články