Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Nedvěd opět v Juventusu? Možná v realizačním týmu

Turín - Krátce po ukončení fotbalové kariéry se může sedmatřicetiletý Pavel Nedvěd vrátit do služeb Juventusu v jiné pozici. Jak dnes uvedl ředitel turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli, Nedvěda by rád viděl na zatím blíže nespecifikovaném postu v realizačním týmu, v němž by pomáhal trenéru Ciru Ferrarovi. Nedvěd po sezoně oznámil, že s aktivní kariérou končí, i když si ještě nechal malý manévrovací prostor pro možný návrat. Nedvěd zatím neoznámil, jaká bude jeho další budoucnost. Hodlá tak učinit až po dovolené během léta.

Teprve nedávno - v květnu - se nejlepší fotbalista Evropy z roku 2003 rozloučil s černobíle pruhovaným dresem Juventusu. "Všichni bychom byli šťastní, kdyby se do Juventusu vrátil a v takové funkci působil," uvedl Cobolli Gigli, který naopak nevěří tomu, že by Nedvěd ještě začal znovu hrát. "Nemyslím, že ho na hřišti ještě uvidíme," reagoval Cobolli Gigli.

Zástupci Parmy a Nedvědova bývalého klubu Lazia Řím však nedávno dali najevo, že by středopolaře ze Skalné u Chebu, který posledních osm sezon strávil v Juventusu, rádi získali do svých služeb.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články