Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V MSFL má postup na dosah Hlučín, prvním sestupujícím je Slovácko

Praha – Do druhé fotbalové ligy zřejmě z Moravskoslezské fotbalové ligy postoupí Hlučín, který ve 29. kole porazil Zlín B 1:0. Dosud vedoucí Znojmo naopak v předposledním kole prohrálo s brněnskou Bystrcí 1:3 a ztrácí na vedoucí Hlučín tři body. Jelikož z každé ze dvou třetiligových soutěží postupuje jenom jeden tým, je nyní znojemská naděje na postup spíše teoretická.

Fotbalový míč
zdroj: ČTK

Hlučínu by v závěrečném kole mohla překazit návrat do druhé ligy pouze prohra s béčkem ostravského Baníku, zkombinovaná s vítězstvím Znojma v Jihlavě. V případě bodové rovnosti, která by potom nastala, by Znojmu pomohla lepší bilance ze vzájemných střetnutí s Hlučínem. Hlučínský tým sestoupil z profesionální druhé ligy po loňské sezoně, má tedy velkou šanci se do ní po roce opět vrátit.

Z MSFL naopak již jistě sestupuje béčko Slovácka, které prohrálo v Blansku. Právě tomu ale vážně hrozí, že také skončí na jedné ze tří sestupových pozic. Stejně jako Zlín B ztrácí Blansko tři body na třinácté Mutěnice, a tak jeho šance na záchranu není příliš vysoká.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články