Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Trenér Koubek převezme fotbalisty Baníku Ostrava

Most - Fotbalisty Baníku Ostrava povede v příští sezoně současný kouč druholigové Čáslavi Miroslav Koubek. Zkušený kouč potvrdil, že od již jistého postupujícího do první ligy po sezoně odchází a v nejbližších dnech podepíše smlouvu s Baníkem. "Jsem domluvený na podmínkách smlouvy, je připravená k podpisu. Teď už to musí zveřejnit klub," řekl Koubek po vítězném utkání v Mostě, kterým si Zenit zajistil postup do první ligy.

Nakonec se přece jen rozhodl opustit rozdělanou práci v Čáslavi. "Ale mám velmi smíšené pocity," dodal trenér, zatímco jeho hlas skrz několik zdí rušil vítězný ryk čáslavských hráčů.

Informace o jeho příchodu do Ostravy stále více prosakovaly už v minulých dnech, v sobotu ji dokonce nepřímo potvrdil i generální manažer Baníku Verner Lička. "Celé to zdržování bylo kvůli tomu, že jsme se chtěli soustředit na postup a já se také nechtěl rozptylovat jinými starostmi," vysvětlil Koubek, který už společně s Ličkou v uplynulých týdnech připravoval plány Baníku na příští sezonu.

Nástupce provizorního kouče Ličky se práce s novým mužstvem chopí 17. června, kdy Baník zahájí přípravu. Do té doby si určí i svého asistenta, protože jeho čáslavský spolupracovník Stanislav Hejkal nabídku nepřijal. "Pokud jde o výběr na post asistenta, není pan Koubek nijak limitovaný a je to na něm," uvedl manažer ostravského klubu pro vnější komunikaci Igor Bruzl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články