Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Beckham dohraje sezonu v AC Milán

Řím - Vedení italského velkoklubu AC Milán se dohodlo s Los Angeles Galaxy na prodloužení hostování Davida Beckhama, které mělo původně vypršet v neděli. Třiatřicetiletý anglický fotbalista bude v AC Milán hostovat až do konce sezony. Podle dohody klubů dohraje bývalý kapitán anglické reprezentace sezonu v Itálii, pak se vrátí do USA a na konci roku opět zamíří do Milána, kde dohraje další ročník. Na tom, co bude s Beckhamem potom, se AC s Galaxy zatím nedohodly. Záložník má však ve smlouvě s americkým klubem klauzuli, že letos v listopadu se může vykoupit ze smlouvy.

Italský klub se snažil Beckhama získat natrvalo, ale "Rossoneri" se nedokázali s americkým celkem dohodnout na přestupové částce. Los Angeles údajně požadovalo v přepočtu 377 milionů korun. Nakonec se však AC s Galaxy dohodl na prodloužení fotbalistova hostování.

Bývalý hráč Manchesteru United a Realu Madrid by také rád do AC přestoupil. Dokonce souhlasil se snížením platu, pokud to pomůže jeho setrvání v Miláně.

Beckham podepsal s Los Angeles před dvěma roky smlouvu na pět let. Letos v lednu odešel na hostování do AC Milán, aby se během přestávky zámořské ligy MLS udržel v kondici pro potřeby národního týmu. V Itálii se mu začalo nadmíru dařit a v devíti ligových zápasech dal dva góly.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články