Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Víkendový duel Příbram – Teplice byl kvůli terénu odložen

Příbram - Sobotní zápas 18. kola fotbalové Gambrinus ligy mezi celky Příbrami a Teplic byl po dnešní inspekci odložen kvůli nezpůsobilému terénu. Hrací plocha na domácím stadionu Na Litavce je značně podmáčená a komise v čele s rozhodčím Michalem Petrákem již jedná o náhradním termínu. Tím by se mohl v době reprezentační přestávky stát 29. březen. Informace se objevily na internetových stránkách obou klubů.

Gambrinus liga
zdroj: ČT24 autor: Markéta Sandanusová

Zápas se měl v řádném termínu odehrát v sobotu od 15 hodin. "Hřiště však bylo úplně pod vodou, zítra by hrát nešlo," uvedl šéf ligy Ivo Lubas. "O termínu se rozhodne v příštím týdnu," dodal.

Lubas dnes také podnikl inspekci žižkovského stadionu, kde se má v neděli hrát zápas FK Bohemians s vedoucí Slavií. Hosté kvůli obavám o kvalitu terénu usilovali o přeložení utkání na Strahov. "Terén je v rámci možností regulérní," uvedl Lubas.

Podle šéfa ligy by se měla uskutečnit také utkání Ostravy s Žižkovem a Zlína proti Kladnu, jejichž konání počasí ohrožovalo. "Zatím mám dobré zprávy, pokud se nestane nic nečekaného, terén by měl být vyhovující," prohlásil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články