Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Tři osmifinále Ligy mistrů skončila remízou

Praha – Osmifinálové utkání loňského vítěze Ligy mistrů Manchesteru United s Interem Milán skončilo bezbrankovou remízou. Severoanglický tým měl v prvním poločase dnešního šlágru mezi lídry italské a anglické ligy několik dobrých šancí, ale žádnou nevyužil. Nerozhodným výsledkem se tak šlágr dnešních osmifinálových zápasů Ligy mistrů zařadil po bok dalších dvou remíz. Bez výsledků skončila utkání Barcelony s Lyonem a Atlética Madrid s FC Porto. Vyhrát dokázal pouze Arsenal, který zdolal AS Řím 1:0 díky Van Persieho penaltě.

Inter Milán - Manchester United
zdroj: ČTK/AP autor: Alberto Pellaschiar

Barcelona potvrzovala i v Lyonu, že její skvělá forma z přelomu roku je pryč. Juninho dostal už v sedmé minutě francouzský klub do vedení a domácí byli dlouho aktivnější. V 67. minutě se ale předvedl po Messiho rohu kanonýr Henry a katalánský klub převážil díky remíze 1:1 postupové ambice na svou stranu.

Další španělský zástupce Atlético Madrid s Tomášem Ujfalušim v obraně v utkání s FC Porto dvakrát vedl, ale Argentinec Lisandro vždy zařídil vyrovnání. Zápas skončil 2:2. Porto ovšem může být spokojeno, protože dva góly vstřelené na cizím hřišti mu dávají velkou výhodu.

Arsenal se ještě musí obejít bez záložníků Tomáše Rosického, Ceska Fabregase a znovu i útočníka Eduarda, i proto středové řadě dlouho chyběla myšlenka a střelci se také příliš nečinili. Domácí sice měli mírně navrch, ale do sedla je dostala až penalta za faul na Van Persieho, který ji proměnil ve vítězný gól.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články