Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Příbram neudržela proti Varnsdorfu vedení a v nastavení přišla i o bod

Příbram promarnila příležitost upevnit si vedení ve Fotbalové národní lize. Středočeši prohráli v předehrávce 20. kola s Varnsdorfem 1:2 a v případě sobotního vítězství nad Duklou se na ně může bodově dotáhnout Vyškov. Sparťanský B-tým kvůli prohře 1:2 v Jihlavě neopustil sestupové pásmo a může klesnout na poslední místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Příbram – Varnsdorf

Příbram vedla od 18. minuty po trefě Zeronika, ještě v prvním poločase vyrovnal Samko. Zápas směřoval k remíze, po vypršení čtyřminutového nastavení si však hosté ještě vypracovali rohový kop a nigerijský útočník Tanko pomocí teče střídajícího Šimáčka dokonal obrat.

O vítězství Jihlavy nad "béčkem" Sparty rozhodli Ogiomade a Selnar, v závěru snížil Cissé. Vysočina zvítězila po třech remízách, naopak Pražané nevyhráli potřetí v řadě a zůstali patnáctí. V případě nedělního triumfu slávistické rezervy nad Opavou klesnou na poslední příčku.

Výsledky 20. kola druhé fotbalové ligy:

Příbram - Varnsdorf 1:2 (1:1)
Branky: 18. Zeronik - 37. Samko, 90.+6 Tanko. Rozhodčí: Petřík - Pečenka, Kotalík. ŽK: Melichar, Sakala, Petrák, Kříž (vedoucí týmu) - Tanko, Zbrožek, Vaňák. Diváci: 860.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články