Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Pospěch se Sionkem si v Poháru UEFA zahrají proti Robinhovi

Nyon (Švýcarsko) - Čeští fotbaloví reprezentanti Libor Sionko a Zdeněk Pospěch si budou moci zahrát proti nejdražšímu hráči anglické ligy Robinhovi z Brazílie. Dnešní los ve švýcarském Nyonu totiž jejich Kodani pro zápas 3. Poháru UEFA přisoudil jako soupeře ambiciózní anglický celek Manchester City. Dojde i na přímý český souboj, protože obhájce trofeje Zenit Petrohrad v sestavě s Radkem Šírlem změří síly se Stuttgartem, v jehož záloze hraje Jan Šimák.

Reprezentační útočník Milan Baroš se pak díky losu vrátí do Francie, kde působil v dresu Lyonu, a se svým Galatasarayem si zahraje proti Bordeaux. Na francouzské trávníky by se mohl podívat i Jan Šimůnek. Pokud zůstane ve Wolfsburgu, bude na něj čekat souboj s Paris St. Germain. David Jarolím si pak s Hamburkem zahraje v Nizozemsku proti Nijmegenu.

Těžký duel čeká na AC Milán s Markem Jankulovským, jehož vyzyvatelem bude Werder Brémy. Vyrovnaný souboj se dá očekávat i od Fiorentiny s Ajaxem Amsterodam, tedy dvou týmů, které letos nastoupily proti pražské Slavii.

Pokud by se Kodani podařilo přes favorizovaný Manchester přejít, v osmifinále by mohla změřit síly s dalším dánským celkem Aalborg, jehož soupeřem je La Coruňa. Osmifinálové zápasy by mohly přinést i ryze anglický souboj, protože Aston Villa může narazit na Tottenham. Londýnský celek však nejprve musí vyřadit Šachtar Doněck s českým obráncem Tomášem Hübschmanem a na Aston Villu čeká ruský celek CSKA Moskva, který jako jediný vyhrál všechny zápasy skupiny. Dalšího souboje s Aston Villou se však nedočká čerstvá posila CSKA Tomáš Necid, který v Poháru UEFA již hrál za Slavii.

Úvodní zápasy 3. kola jsou na programu 18. a 19. února, odvety pak o týden později - 26. února.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články