Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalový ďábel Balotelli dostal smlouvu v italské Brescii. Hrají tam také Zmrhal a Matějů

Kontroverzní italský fotbalista Mario Balotelli sehnal po letní přestávce další profesionální smlouvu. Dohodl se s nováčkem italské Serie A Brescia Calcio. Dle médií s týmem podepsal tříletý kontrakt. Vicemistr Evropy z roku 2012 se tak stane spoluhráčem Čechů Aleše Matějů a Jaromíra Zmrhala. Do Itálie se vrací po tříleté anabázi ve Francii, kterou zakončil v dresu Olympique Marseille. V poslední sezoně odehrál 25 zápasů a vstřelil 8 branek.

Mario Balotelli v utkání se Saúdskou Arábií
zdroj: ČTK/AP

O šestatřicetinásobného italského reprezentanta ghanského původu se údajně zajímalo i brazilské Flamengo, on sám dal ale přednost návratu do rodné země. V Serii A hrál Balotelli, jehož kariéru provázejí disciplinární prohřešky, naposledy v roce 2016 za AC Milán.

Balotelliho hvězda vzplála v Interu, z něhož si ho vybral movitý Manchester City. Po několika extempore putoval útočník zpět do Itálie. Na San Siru zůstal, ale hrál za konkurenční AC. Zůstal produktivní, v sezoně 2013/14 nastřílel 14 branek a ještě jednou se podíval do Premier League, když ho koupil Liverpool. V něm ale paběrkoval, a tak přestoupil do francouzského Nice, kde se začal více prosazovat až do podzimní části loňské sezony.

Do lepší kondice se dostal po přestupu do blízké Marseille. Jeho lukrativní přestupy organizuje známý agent Mino Raiola.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články