Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Záložník Aalborgu obvinil Rooneyho, že mu šlápl na hrudník

Manchester - Fotbalista dánského Aalborgu Kasper Risgaard po středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Manchester United obvinil domácího útočníka Wayna Rooneyho, že na něj surově šlápl.

Anglická hvězda nedostala v zápase od francouzského sudího Laurenta Duhamela žádnou kartu, ale pokud se UEFA rozhodne incidentem zabývat, může Rooneyho dodatečně potrestat. Autor vyrovnávací branky na 2:2 proti Aalborgu by tak mohl zmeškat vstup Manchesteru do jarního osmifinále.



"Skočil mi na hrudník. Rozhodčí to asi neviděl. Kdekoli jinde než tady by to byla červená karta," posteskl si po zápase Risgaard. Rooney se mu prý omluvil. "Nevím, proč to udělal. Možná byl trochu rozladěný, hráli dobrý fotbal a pořád to bylo 1:1," uvedl hráč dánského mistra, který na Old Trafford dokonce vedl 2:1, než Rooney v 52. minutě vyrovnal. 

Risgaard si po utkání stěžoval, že ho naražený hrudník stále bolí. "Rooney dnes vypadal frustrovaně. Pro tak úžasného fotbalistu tohle není dobrá vizitka, měl by se umět ovládat. Hlouposti se ve fotbale stávají, ale šéfové Ligy mistrů se o to postarají, pokud na videu něco uvidí. O to nemám strach," řekl trenér Aalborgu Allan Kuhn, jehož svěřenci skončili ve skupině třetí a zahrají si Pohár UEFA.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články