Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Kouč Solari v Realu podepsal smlouvu až do léta roku 2021

Záskok kouče Santiaga Solariho za odvolaného Julena Lopeteguiho u fotbalistů Realu Madrid se protáhne až do léta 2021. Do tohoto data podepsal smlouvu muž, jenž přišel k týmu původně jen na chvíli, ale "bílý balet" začal pod jeho vedením opět tančit tak, jak si vedení slavného klubu přálo.

Dvaačtyřicetiletý Argentinec se přesunul od třetiligové rezervy k prvnímu týmu Realu před dvěma týdny místo Lopeteguiho, který skončil po debaklu 1:5 s Barcelonou a propadu na deváté místo v tabulce. Real v posledních sedmi zápasech s Lopeteguim na lavičce pětkrát prohrál, jednou remizoval a porazil pouze v Lize mistrů Plzeň (2:1). Během nevydařené série navíc jeho hráči 481 minut neskórovali, čímž stanovili negativní klubový rekord.

Ve Španělsku pravidla nedovolují dočasné působení trenérů na delší dobu než patnáct dnů, proto klub v pondělí před vypršením termínu ve světle rapidního výsledkového zlepšení oznámil, že Solari zůstane u týmu natrvalo.  

Po nástupu argentinského kouče Real slavil výhru v poháru 4:0 nad Melillou, v Lize mistrů deklasoval 5:0 Plzeň a ve španělské lize si poradil 2:0 s Valadollidem a naposledy 4:2 s Celtou Vigo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články