Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pohárové čtvrtfinále si zahrají Bohemians. Příbram porazili díky brankám Barteka

Mezi osmičku nejsilnějších týmů domácího poháru se dostali hráči Bohemians Praha 1905. V osmifinále díky dvěma brankám Davida Barteka porazili Příbram 2:1. Na straně soupeře jen snížil Marek Kodr.

Utkání Příbram – Bohemians 1905
zdroj: ČTK autor: Pancer Václav

Duel byl soubojem týmů, které se aktuálně v lize spíše trápí. Bohemians vyhráli jen jednou z posledních sedmi utkání, Příbram dokonce poslední čtyři zápasy prohrála při skóre 1:18.

Zatímco úvodní šanci Příbrami nevyužil Voltr, Bohemians se v osmé minutě ujali vedení z první vážnější příležitosti. Střelu Hilála dorazil Bartek.

Po hodině hry mohli hosté zvýšit, ale Hilál trefil z přímého kopu jen tyč. Avšak o sedm minut později už to bylo 2:0, poté co se Bartek prosadil střelou z hranice vápna.

Domácí zabrali až v poslední čtvrthodině. Nejprve Hlúpik po úniku nepřehodil gólmana a chvíli nato po rohovém kopu snížil Kodr. Víc už ale Příbramští nevymysleli a ze soutěže vypadli.

Příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)

Branky: 77. Kodr - 8. a 67. Bartek. Rozhodčí: Rejžek - Kubr, Fišer. ŽK: Soldát, Fantiš, Antwi (všichni Příbram).

Příbram: Kočí - Nitrianský, Kodr, Tregler, Antwi (83. Nový) - Soldát, Katidis (46. Květ) - Rezek, Pejša (58. Hlúpik), Voltr - Fantiš. Trenér: Csaplár.

Bohemians: Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Záviška, Švec, M. Hašek ml., Bartek (90. Vodháněl) - Mašek (85. Jindřišek) - Hilál (78. Vaníček). Trenér: M. Hašek st. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články