Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Únava? Ne, nekoncentrovanost, tvrdí stoper Jemelka po výprasku od Baníku

Štika loňského podzimu v nové sezoně prohrála už čtyři z pěti zápasů, ten čtvrtý v pondělí doma s Baníkem 1:4. Tlak na hráče Sigmy Olomouc se zvyšuje. Reprezentační stoper Václav Jemelka nechápal příčiny poslední porážky a neviděl za tím únavu po náročném cestování do Kazachstánu na utkání Evropské ligy.

Václav Jemelka
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

"Je velká komplikace mít po pěti zápasech tři body a musíme se nad sebou zamyslet. Nemůžeme předvádět dobrý fotbal jen v Evropské lize," prohlásil Jemelka po zápase. "Nevím, čemu to přičítat. Na Baník jsme se připravovali a ve třetí minutě dostaneme gól. Byli jsme všude pozdě a neměli jsme odražené balony. Nesváděl bych to na únavu, tohle byla nekoncentrovanost," zlobil se.  

Olomouc přitom chtěla právě proti Ostravě zabrat, když předtím doma neuspěla s favority na titul Slavií a Plzní. Ale… "Nezachytili jsme začátek utkání, přestože jsme si říkali, jak moc bude důležitý. A to si, myslím, rozhodlo," řekl Jemelka po zápase, v němž Sigma už ve 13. minutě prohrávala 0:2.  

"Baník na rozdíl od minulé sezony hraje dobře do obrany, jsou kompaktní a mají dobré mužstvo i bez Milana Baroše," dodal olomoucký stoper. Sigma vyhrála v nové sezoně jen v Mladé Boleslavi a skóre má 6:11, z toho 1:8 doma. Obrana jí nefunguje, což je špatná zpráva před čtvrtečním zápasem Evropské ligy se silnou Sevillou.

"Nemyslím, že by to bylo odchodem Radakoviče do Sparty, spíš bráníme špatně jako tým a potom tam vznikají okénka. Doufám, že zase přepneme na Evropskou ligu a pokusíme se Sevillu potrápit. Musíme se otřepat, být kompaktnější, hrát odzadu a nedostávat laciné góly," uvedl Jemelka.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články