Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Šural se marně těšil, že se Spartou konečně povedou tabulku

Výhra by znamenala první místo v tabulce fotbalové ligy, jenže Sparta s Příbramí, která hrála už v prvním poločase v deseti, jen remizovala 2:2. Kapitán pražského týmu Josef Šural byl z toho hodně rozladěný, protože ještě nikdy se Spartou tabulku nevedl.

Josef Šural
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Je to ztráta dvou bodů," řekl Šural po první ztrátě Sparty v sezoně. "Takové zápasy si musíme pohlídat s přehledem a vzhledem k průběhu hry vyhrát minimálně o dvě branky," dodal.

Remíza připravila Spartu o první místo, na kterém byla naposledy před dvěma lety. "Na tabulku se kouká blbě, protože jsem chtěl být první. Co jsem ve Spartě, tak jsem nikdy první nebyl a hrozně jsem si to dneska přál. Říkal jsem to před zápasem i klukům, ale zase se to nepovedlo. Nevím, kdy se tam posunu," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Příbram

Šural ale k remíze přispěl několika zahozenými šancemi i jedním sporným momentem, když po souboji upadl ve vápně, ale rozhodčí penaltu nenařídil a Sparta dostala z protiútoku první gól. "Nadvakrát jsem se před obránce natlačil a oni mě okopávali zezadu," tvrdil kapitán Sparty. "Pak mi brnknul o patu a já upadl. Nebyl to žádný teatrální pád, normálně jsem spadl břichem na balon. Neříkám, že byla, možná mohl, nemusel (ji písknout). Kdyby byl normální, tak to pískne, jde se podívat na video a ne, že z toho dostaneme za deset sekund gól," říkal.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články