Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Velká trojka dál vítězí, na čtvrté místo poskočil ostravský Baník

Čtvrté utkání, čtvrté vítězství – to platí hned pro tři týmy: Slavii, Spartu a Plzeň. Zatímco slávisté i plzeňští se ve 4. kole hodně nadřeli na hubené vítězství 1:0, Sparta porazila Teplice vysoko 4:0, když všechny góly vstřelila už v první půli. Čtvrtý už je ostravský Baník po triumfu 1:0 na půdě Bohemians 1905. Radoval se také ambiciózní Jablonec, jenž před vlastními příznivci deklasoval Karvinou, a suverénně vyhrál i nováček z Příbrami nad Duklou.

Fotbalisté ostravského Baníku slaví vítězství se svými fanoušky
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Teplice - Sparta Praha 0:4

Sparta v Teplicích před tímto zápasem pět let nevyhrála, tentokrát to ale byla jiná písnička. Letenské již ve 2. minutě poslal do vedení kapitán Josef Šural, a když se ještě do poločasu trefili i Frýdek, Stanciu a znovu Šural, bylo jasné, že tentokrát si Sparťané odvezou ze severu Čech vítězství. V druhé, o poznání poklidnější půli už gól nepadl a Sparta tak zvítězila 4:0.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379376-sparta-uz-v-prvni-puli-nadelila-teplicim-ctyrku-a-dal-je-stoprocentni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Teplice - Sparta

Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

Minela domácího brankáře Jana Šedy, kterou ve 34. minutě potrestal hlavičkující Milan Škoda, rozhodla o vítězství Slavie v Mladé Boleslavi. Pražané s řadou změn v sestavě byli většinu času aktivnější, ale nedokázali přidat druhý zásah a v nastaveném čase je za to málem ztrestal Tiémoko Konaté. Exsparťanský záložník ovšem ve vyložené šanci netrefil "zařízení" a domácí tak ani ve druhém zápase před vlastními příznivci neskórovali.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379268-slavia-ma-ctvrtou-vyhru-za-sebou-duel-v-boleslavi-rozhodl-skoda/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Slavia

Bohemians 1905 - Ostrava 0:1

Jednou trefili břevno, dvakrát tyč. Dlouho to vypadalo, že fotbalisté Baníku na hřišti 1905 gól prostě nedají. Střeleckou smůlu protrhli až čtyři minuty před koncem a prsty v tom měli střídající bratři Šašinkové. Starší Jakub našel mladšího Ondřeje a dvacetiletý útočník zajistil Ostravě tři body a posun v tabulce na čtvrté místo. Jedinou kaňkou pro hosty je fakt, že se jim v první půlce zranil Milan Baroš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bohemians 1905 - Baník Ostrava

Jablonec - Karviná 4:1

Nejlepší tým uplynulého jara z Jablonce se na čtvrtý pokus dočkal premiérového podzimního skalpu soupeře. Před vlastními příznivci nezaváhal a deklasoval trápící se Karvinou 4:1. Zářil především Jan Chramosta, který oslavil kýžený start v základní sestavě bilancí 1+1. Slezané naopak prohráli i počtvrté a zůstávají u dna tabulky.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379317-jablonec-karvina)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jablonec - Karviná

Opava - Liberec 1:1

Po třech úvodních porážkách se nováček nejvyšší soutěže z Opavy dočkal premiérového bodu mezi elitou. V brněnském azylu remizovali svěřenci trenéra Romana Skuhravého s Libercem 1:1. Favorizovanému Slovanu zajistil vedení Roman Potočný, ale kapitán Slezanů Nemanja Kuzmanovič určil konečný výsledek proměněnou penaltou.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379318-opava-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Opava - Slovan Liberec

Příbram - Dukla Praha 4:0

Bilancí 1+2 zařídil Jan Matoušek jednoznačnou výhru Příbrami nad Duklou Praha 4:0. K talentovanému záložníkovi se gólově přidali i zkušení matadoři Rudolf Skácel, Miroslav Slepička a také Antonín Fantiš. Pražané v letošním ročníku ještě nebodovali a mají hrozivé skóre 3:13. Naopak svěřenci Josefa Csaplára doma podruhé v řadě čtyřikrát skórovali.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379320-pribram-dukla-praha)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Příbram - Dukla Praha

Viktoria Plzeň - Zlín 1:0

Obhájce titulu vyhrál potřetí v řadě 1:0. Plzeň zvládla utkání proti Zlínu podobně jako předchozí domácí střetnutí proti Liberci. A to tak, že se znovu prosadil elitní forvard Michael Krmenčík. V 77. minutě zajistil úspěšnou dorážkou svému týmu tři body a Viktoria je proto v novém ročníku stále stoprocentní. Na vítězství favorita nic nezměnilo ani vyloučení Jana Kopice v nastaveném čase.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379333-plzen-znovu-spasil-krmencik-golem-zaridil-vyhru-nad-zlinem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Slovácko - Olomouc 3:1

Po cenném vítězství nad Kajratem Almaty ve 3. předkole Evropské ligy se fotbalisté Sigmy Olomouc museli sklonit před Slováckem. Na stadionu soupeře v Uherském Hradišti prohráli 1:3 a po čtyřech kolech disponují ziskem tří bodů. Domácí tým má dvojnásobný počet, protože uspěl před vlastními příznivci i podruhé. Dvěma přesnými zásahy se blýskl obránce Stanislav Hofmann.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379386-stoper-hofmann-uderil-dvakrat-ze-vzduchu-a-zajistil-slovacku-skalp-olomouce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko - Olomouc

Hlavní zprávy