Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Poznar se vrací do Zlína a věří, že jim to zase bude se Železníkem klapat

Údernou sílu zlínského týmu má zvýšit Tomáš Poznar. Devětadvacetiletý útočník přichází na hostování do konce sezony z Plzně. Poznar je odchovancem zlínského klubu, před dvěma lety přestoupil do Plzně, odkud po jedné sezoně odešel hostovat do Baníku Ostrava. V první lize Poznar zatím v 78 zápasech vstřelil 12 branek.

Zkušený útočník už ve Zlíně v úterý poprvé s týmem trénoval. "Musím říct, že o mém návratu rozhodla náhoda. Zdeněk Grygera se mi ozval zrovna v období, kdy jsem ukončil jednání s Baníkem. Řekl jsem mu, jaká je situace. Během několika hodin jsme se domluvili," vysvětloval anabázi Poznar, který možnost návratu do Zlína probíral už za svého působení v minulé sezoně v Ostravě.  

Poznar se vrací do města, v němž se narodil, a těší se, že si znovu zahraje s útočníkem Lukášem Železníkem, s nímž tvořili obávanou dvojku. "Chtěl bych, aby nám to klapalo jako dřív. Mám velkou chuť a motivaci hrát poctivý fotbal jako dřív. Abychom byli zase produktivní. Je to v našich možnostech. Návrat beru jako výzvu," dodal Poznar.  

Manažer Grygera, který stál za celou transakcí, si od Poznarova příchodu hodně slibuje. "Očekáváme, že bude stejně pracovitý jako v předcházejících působištích a zvedne střeleckou efektivitu. Pro nás i pro něj je tento krok nejlepším řešením. Věříme, že spolupráce bude úspěšná," uvedl na klubovém webu Grygera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články