Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Šéf CSKA Moskva: Necid v zimě nastoupí do přípravy

Moskva - Vedení fotbalového klubu CSKA Moskva nejspíš nevyslyší přání Slavie, která se snaží udržet nejlepšího střelce české ligy Tomáše Necida v kádru i pro jarní část sezony. Prezident ruského celku Jevgenij Giněr dnes prohlásil, že devatenáctiletý útočník se na začátku ledna zapojí do přípravy mužstva na novou sezonu.

Vedoucí tým české ligy měl velký zájem o to, aby autor 11 podzimních gólů mohl v červenobílých barvách ještě půl roku hostovat. "Necid je naším hráčem, jen jsme ho zatím nechali ve Slavii. Na začátku ledna, až se fotbalisté vrátí z dovolených, začne trénovat s námi," řekl šéf CSKA. 

Ruská média v této souvislosti spekulují o pravděpodobném odchodu krále střelců ruské ligy Vágnera Lova z CSKA. Zájem o brazilského útočníka mají údajně i londýnská Chelsea nebo Real Madrid.

Necid si v Poháru UEFA za CSKA nezahraje

Moskevský celek nicméně již nemůže Necida využít v Poháru UEFA, v němž se probojoval do jarní vyřazovací části. V příští sezoně evropských klubových soutěží bude CSKA hrát v Lize mistrů, účast si zajistil druhým místem v letošním ročníku ruské ligy. 

Necid se v červenci stal nejlepším střelcem mistrovství Evropy do 19 let, v listopadu vstřelil při svém debutu v národním týmu gól do sítě San Marina. CSKA za něj údajně zaplatil více než 100 milionů korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články