Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Zeman už nemá místo na lavičce Pescary. Klub jej propustil

Zdeněk Zeman už není trenérem italské Pescary. Vedení druholigového klubu jej propustilo kvůli špatným výsledkům. Tým je aktuálně v tabulce na třinácté příčce. 

Zdeněk Zeman
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/Insidefoto

Vedení klubu propustilo sedmdesátiletého českého kouče po sobotní porážce 0:2 na hřišti Cittadelly. "Vedení zbavilo trenéra a jeho realizační tým jejich povinností. Děkujeme mu za profesionální přístup v uplynulých měsících a přejeme hodně štěstí," uvedla Pescara.

Zeman vydržel při svém druhém angažmá v Pescaře přes rok. Vloni v únoru převzal tým po odvolaném Massimu Oddovi na posledním místě prvoligové tabulky a s minimálními vyhlídkami na záchranu.

Klub z ligy sestoupil, v další sezoně se chtěl pokusit o návrat, ale výsledkově se mu nedaří. Z posledních šesti kol vyhrál jediné a figuruje v dolní polovině tabulky, byť na osmé místo, které znamená účast v play-off, ztrácí jen tři body.

Zeman vedl Pescaru už v sezoně 2011/12 a s mladým týmem tehdy vybojoval postup do Serie A. Jeho svěřenci navíc bavili ofenzivním fotbalem a nastříleli rekordních 90 branek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články