Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Ukončí Stoch čekání na gól? Věřím, že to přijde v nejdůležitější moment, řekl křídelník

Rychlostí dělá obranám soupeře velké problémy a nebojí se ani často střílet. Miroslav Stoch už byl v dresu Slavie několikrát blízko gólu, jenže míč ne a ne padnout na místo určení. Čekání na branku by slovenský křídelník rád ukončil v Evropské lize proti Astaně, proti níž v prvním duelu orazítkoval břevno. Bezgólová série ho na druhou stranu tolik netrápí. Nejdůležitější je podle něj úspěch týmu. Přímý přenos utkání včetně studia sledujte na ČT sport nebo na webu ctsport.cz od 18:30.

Miroslav Stoch
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Samozřejmě na to myslím a pevně věřím, že přijde nějaký gól, až to bude nejvíc potřeba. Snažím se o střelbu, snažím se zakončovat, ale bohužel to zatím nepadlo. Ale nepřestávám věřit, stále se o to budu pokoušet," řekl Stoch.

"Jestli to padne zítra nebo za dva měsíce, to uvidíme. Ale pevně věřím, že by to zítra padnout mohlo. Nicméně hrajeme především jako tým, musím pomoci hlavně mužstvu, abychom uhráli takový výsledek, který nám pomůže k postupu," dodal osmadvacetiletý ofenzivní záložník.

Jeho celek má v tabulce skupiny Evropské ligy na druhém místě jednobodový náskok před Astanou a k postupu mu tak stačí v Edenu remizovat. "Hrát na remízu je určitě nebezpečné. Navíc hrajeme doma, pevně věříme, že bude plný stadion, který nás bude hnát dopředu. Všichni chceme hrát útočně, i když prozrazovat přesnou taktiku by nebylo dobré," konstatoval Stoch.

Šance Slavie s Astanou řešil i nový Fotbal fokus podcast:

Slavia si podle něj musí dát pozor hlavně na africké ofenzivní duo Patricka Twumasiho s Juniorem Kabanangou, kteří zaznamenali posledních sedm pohárových gólů Astany.

"Dá se říct, že jména hráčů Astany jsou pro nás dost neznámá, ale už jsme proti nim nastoupili v Kazachstánu. Jako celek hrají velmi dobře, jsou nebezpeční. Jejich nejlepší hráči jsou podle nás určitě útočníci Kabananga a Twumasi," dodala slávistická letní posila z Fenerbahce Istanbul.

Je nám líto, video expirovalo.
Slavia se chystá na fotbalisty Astany

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články