Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

V Mladé Boleslavi ho nechtěli, teď ji Nečas připravil o body

Nečekané vítězství Bohemians v Mladé Boleslavi 2:1 zařídil gólem Jakub Nečas. Právě ten, kterého před půl rokem už v Boleslavi nechtěli a po půlročním hostování v týmu jej vrátili zpátky Spartě. Tam po něm ale hned sáhl trenér Martin Hašek a přivedl ho do "dolíčku".

Jakub Nečas
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Že jsem dal gól proti Mladé Boleslavi, to mě těší dvojnásob. Vyhráli jsme a já jsem po dlouhé době dal gól. Je to skvělé," radoval se Nečas z druhého trefy v lize, první dal v únoru.  

V 63. minutě při brejku převzal míč a vzal to středem rozevřené mladoboleslavské obrany, prokličkoval mezi dvěma stopery a poté prostřelil brankáře Luďka Vejmolu. "Povedlo se mi jít do protipohybu Magerovi a pak prostřelit Vejmolu. Na stoperech mají typy spíš na vzdušné souboje, tak jsme si říkali, že budeme hrát po zemi a dostávat se jim za záda. A nakonec jsme z toho dali vítězný gól," radoval se střelec.  

Ten se právě v Mladé Boleslavi nechytil. Sice si v jejím dresu řekl o nominaci do reprezentace do 21 let, ale v létě ho Boleslav poslala z hostování zpět do Sparty.  

"Jak jsem se dozvěděl, že ho Boleslav nechce, tak jsem po něm okamžitě skočil, protože to je hráč přesně pro nás. Věřím, že ho gól může povzbudit. Uplatnil, na co má potenciál. Je hodně rychlý, a když ho soupeř nechá rozeběhnout a zachová klid, tak je nebezpečný. Je pracovitý, poctivý a pokorný a gól mu moc přeju," chválil dvaadvacetiletého fotbalistu trenér Hašek.  

Bohemians v tabulce už šestí a navíc pět zápasů za sebou neprohráli. "Je to super série. Čím víc bodů získáme, tím budeme mít klidnější zimu. Jsme rádi, že jsme tam, kde jsme. A myslím, že je to zasloužené, že to není žádná náhoda. Za výkony, které předvádíme, si ty body zasloužíme," míní Nečas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články