Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Hubník: Chybu si vyčítám. O síle Lugana jsme přitom věděli

Vrátil se po dvou měsících do základní sestavy Plzně, návrat ale pozitivně nedopadl. Plzeň podlehla Luganu 2:3 a byl to právě kapitán týmu Roman Hubník, který chyboval u jednoho z gólů.

Roman Hubník
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

"Hráli jsme hrozně pomalu a jenom po šestnáctku. Zejména v prvním poločase jsme nedávali ani centr, byly tam jenom dvě menší příležitosti. V druhém poločase už se to zlepšilo a po těch centrech jsme dali dva góly. Škoda, že ten první poločas jsme odehráli tak, jak jsme to odehráli," řekl Hubník.

Poslední tým švýcarské ligy podle něj hrál chytře. "My jsme věděli, že Lugano sílu má, byli na nás dobře připraveni. Byl to zápas nahoru dolů. Soupeř bránil celý zápas z bloku a vyrážel do nebezpečných brejků. Takže hrozně těžké, ale škoda, že jsme nedali první gól. Mohli jsme hrát jako oni. Bohužel po našich chybách vstřelili tři góly," uvedl Hubník.

Plzeň zamotala situaci ve skupině G, kde má po třech zápasech společně s Luganem a Beer Ševou tři body. Bukurešťské FCSB třikrát zvítězilo a má na dosah postup. "Je to vyrovnané. Jsou tam tři mančafty, které mohou postoupit. Musíme doma Lugano porazit a uvidíme, jak to bude dál," konstatoval třiatřicetiletý stoper.

Po delší pauze se cítil dobře, ale byl také sebekritický. "První poločas to bylo lepší než druhý, v něm už síly trošku chyběly a byly tam nějaké nepřesnosti. Jsem rád, že jsem mohl nastoupit, noha vydržela, ale mrzí mě, že jsme tady nebodovali," řekl Hubník, který chyboval před vedoucím gólem Lugana v 63. minutě. "Vyčítám si to, byla tam chyba v rozehrávce a padl z toho gól. Brejků měli hodně a zrovna tenhle moment soupeř potrestal," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Lugano - Viktoria Plzeň
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články