Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Plzeň i Slavia se svých tří bodů dočkaly. Na Spartu zbyl jen jeden

Elegantní jízda plzeňských fotbalistů pokračuje – Viktoria zvítězila i v devátém ligovém utkání, když porazila Bohemians (2:1). Raduje se i Slavia, a to z výhry nad Brnem (2:0). Naopak Sparta se nepřestává trápit. Naposledy svěřenci trenéra Stramaccioniho nedokázali porazit Duklu (0:0). 

Radost plzeňských hráčů
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Teplice - Liberec 2:1

Po více než 300 minutách ukončily Teplice sérii bez vstřeleného gólu a po třech ztrátách znovu dokázaly naplno bodovat, když doma v předehrávce 9. kola udolaly Liberec 2:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361781-teplice-po-trech-kolech-zabraly-vyhru-nad-libercem-vystrelil-rezek/)

Slovácko - Karviná 0:0

Ani v třetím zápase pod vedením trenéra Michal Korduly fotbalisté Slovácka na výhru nedosáhli. Doma s Karvinou uhráli pouze remízu 0:0 a opět potvrdili, že se trápí. Z posledních 16 zápasů Slovácko jen jednou zvítězilo a z posledních devíti domácích utkání porazilo pouze Ostravu. Naopak Karviná získala na soupeřových hřištích první bod v sezoně. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361824-slovacko-i-nadale-ceka-na-vyhru-pod-kordulou-s-karvinou-se-rozeslo-bez-golu/)

Dukla - Sparta 0:0

Mizérie Sparty na venkovních stadionech trvá, neporazitelnost Dukly před vlastními příznivci také. Malé pražské derby dospělo v 9. kole nejvyšší fotbalové soutěže k remíze 0:0, protože šance hostujícího Václava Kadlece i domácího Jana Holendy v síti neskončily. Letenský celek nezvítězil na hřišti soupeře počtvrté za sebou a zůstává čtvrtý, rivalům z Julisky patří osmá pozice. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/361825-dukla-uhajila-domaci-neporazitelnost-derby-se-spartou-skoncilo-bez-branek/)

Plzeň - Bohemians 2:1

Hráči Plzně na svém stadionu odvrátili hrozbu první ztráty v ročníku a stav 0:1 s Bohemians 1905 otočili na konečných 2:1. Devátou výhrou za sebou vyrovnali historicky nejlepší vstup do sezony, který předvedla Sparta v roce 2011. Viktoria dál suverénně vede neúplnou tabulku o deset bodů před Olomoucí, která hraje v Jihlavě. Na konci první půle otevřel skóre Dominik Mašek, v 53. minutě vyrovnal Michael Krmenčík a za půl hodiny rozhodl o triumfu favorita bývalý hráč "Klokanů" Milan Havel.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361885-bohemians-vedli-ale-viktoria-prvni-ztratu-odvratila-a-vyrovnala-rekord/)

Jablonečtí fotbalisté
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Jablonec - Mladá Boleslav 3:1

Fotbalisté Jablonce zvítězili nad Mladou Boleslaví, která zmírnila porážku gólem Mebrahta až za stavu 3:0. Za vítěze, kteří v této sezoně bodovali už posedmé za sebou, se dvakrát trefil Vladimir Jovovič, který zaznamenal dva góly a asistenci, a vítěznou trefu přidal Tecl. Jablonec tak bodoval už posedmé za sebou a tabulce je už na čtvrtém místě. Boleslav ztratila už podesáté z posledních 12 ligových utkání a je čtrnáctá.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361892-jabloneckou-jizdu-nezastavila-ani-mlada-boleslav/)

Ostrava - Zlín 2:2

Ostravští fotbalisté prohrávali už 0:2, nakonec se však se Zlínem rozešli smírně po výsledku 2:2. Nováček první ligy ovšem na výhru čeká už osm kol. Alespoň remízu zajistil Baníku v 57. minutě z penalty Milan Baroš.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361893-ostrava-nakonec-vybojovala-remizu-se-zlinem/)

Slavia - Brno 2:0

Slavia dlouho hledala střelce a teď se zdá, že jeden staronový je zpátky. Tomáš Necid proti Brnu skóroval dvakrát a zajistil tak ambicióznímu pražskému celku tři body za výhru 2:0. To znamená, že Slavia je v tabulce třetí bod za Sigmou Olomouc a na vedoucí Viktorii Plzeň ztrácí osm bodů. Brno má opačné problémy je poslední a na kontě má pouhé čtyři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361897-necid-se-trefil-hned-dvakrat-a-slavia-veze-vyhru-z-brna)

Jihlava - Olomouc 0:1

Nováček mezi tuzemskou fotbalovou elitou jede stále na plný plyn. O tom, že má formu se v neděli přesvědčili i v Jihlavě, kde Olomouc vyhrála gólem Housky v závěru zápasu. Ten byl pro Sigmu šestým za sebou, v němž budovala. Olomouc je na druhém místě v tabulce a ztrácí sedm bodů na vedoucí Plzeň. Jihlava doma prohrála s Olomoucí vůbec poprvé a nenavázala na předchozí dvě výhry na svém stadionu, v tabulce je až patnáctá.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/361894-olomouc-vali-dal-v-jihlave-vystrelil-sigme-tri-body-houska/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články