Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Fotbalistky odstartují kvalifikaci MS na Faerech, pak je čeká Německo

Praha - České fotbalistky se na úvod kvalifikačního cyklu mistrovství světa sešly v Praze. Další pokus o premiérový postup na vrcholný turnaj zahájí svěřenkyně trenéra Karla Rady ve čtvrtek na Faerských ostrovech. Přímý přenos utkání Česko - Německo sledujte v úterý 19. září od 17:50 na ČT sport a ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
České fotbalistky se připravují na úvod kvalifikace MS

V duelu s reprezentantkami malého atlantického souostroví by měly být Češky jasnými favoritkami. "Nečeká nás zas tak úplně jednoduchý soupeř. Viděl jsem je v několika zápasech a je to velmi houževnatý a důrazný tým. Takže tam musíme být opravdu koncentrovaní a jít si za třemi body," uvedl Rada.

Následně se ovšem situace otočí a český tým si vyzkouší pro změnu roli totálního outsidera. Příští úterý nastoupí v Ústí nad Labem proti šestinásobným kontinentálním šampionkám a úřadujícím olympijským vítězkám z Německa.

"O kvalitách Německa samozřejmě víme. Beru to ale tak, že každý zápas je hratelný a my můžeme překvapit," řekla kapitánka Lucie Voňková. Na turnaj do Francie se přímo kvalifikují pouze vítězky skupin.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články